De MAGAZA Cadeaubon

Bij elke verjaardag en elke Kerst zit je weer met dezelfde vraag: wat voor cadeau ga je dit jaar geven? Het antwoord is simpel: een cadeaubon van Magaza. Ben je op zoek naar een kleinigheidje? Of mag het voor een verjaardagsfeest wel wat meer kosten? Jij bepaalt de waarde van de cadeaubon – van € 10 tot € 250.
Onze cadeaubon is een echte must! Stuur met de cadeaubon tegelijk een verjaardagswens naar je vriend(in) of maak je moeder blij met Kerst. Je maakt het nog leuker door er een persoonlijk berichtje aan toe te voegen.

Zelf kiezen: de cadeaubon uitprinten of laten opsturen.

Om ervoor te zorgen dat de bon echt prachtig is om te krijgen, hebben we hem in een super mooi jasje gestoken.
Je wilt die cadeaubon natuurlijk wel in stijl geven dus krijg je hem in een speciale verpakking. Je kan dit natuurlijk ook nog inpakken met origineel cadeaupapier. Met de kerstcadeaubon zijn de cadeaus voor Kerstmis geen probleem meer. In plaats daarvan heb je nu tijd om je perfecte kerstoutfit te regelen.

Hoe verzilver je die cadeaubon?

Alles wijst zichzelf uit op onze cadeaubonpagina.
Je kunt zoveel Magaza-cadeaubonnen combineren als je wilt – tot een maximale totaalwaarde van € 1000.

Heb je nog tegoed over na je leuke aankoop en wil je de rest van het tegoed een andere keer gebruiken? Geen probleem hoor!

Natuurlijk blijft het recht op teruggave bij een bestelling via een cadeaubon gewoon geldig. In een dergelijk geval krijg je het bedrag gewoon terug en kun je het voor je volgende bestelling opnieuw gebruiken.

0